loading...
پیچ و رولپلاک نما،نقاشی نمای ساختمان،کفسابی،نماشویی
گل نسیم بازدید : 6 یکشنبه 23 مهر 1402 نظرات (0)

تعمیر سنگ نمای ساختمان،تعمیر با پیچ و رولپلاک نما

نمای ساختمان ها چون یکی از اجزای اصلی آن ها می باشند و بسیار به چشم می آیند همیشه اهمیت ویژه ای برای افراد دارند. اما چون این قسمت از ساختمان در معرض همه عوامل طبیعی می باشد. خیلی زود تر از سایر قسمت ها خراب می شود.

ساختار نما به گونه ای است که اگر کوچکترین قسمتی از آن خراب شود کل زیبایی آن از بین می رود. به همین خاطر تعمیر سنگ نمای ساختمان اهمیت بسیار زیادی دارد.

هرگاه قسمت وسیعی از سنگ نمای یک ساختمان خراب شود نیاز است که کل سنگ نما تعویض شود. اما اگر میزان خرابی سنگ نما کم باشد می توان با تعمیرات مشکل را به خوبی حل کرد. همین امر موجب شده است میزان تقاضا برای تعمیر سنگ نما بسیار زیاد باشد.

انواع روش های تعمیر سنگ نمای ساختمان

نمای ساختمان ها را می توان به روش های مختلفی تعمیر کرد که بهتر است با آنها آشنا شوید.

تعمیر با طناب یا راپل

همانگونه که میدانید ارتفاع ساختمان های موجود در شهر امروزه بسیار متفاوت می باشد. همچنین چون میزان زمین های مسکونی کم می باشند و جمعیت بسیار زیاد است.

ساختمان های آسمان خراش بسیاری به وجود آمده اند که اگر سنگ نمای آنها دچار مشکل شود تعمیر آن کار بسیار سختی خواهد بود. چون دسترسی به تمام قسمت های چنین نما هایی بدون استفاده از یک سری وسایل خاص تقریبا غیر ممکن است‌.

یکی از ایمن ترین و بهترین راه های تعمیر سنگ نمای ساختمان استفاده از طناب یا راپل می باشد‌. در این روش طناب ها به قسمت های محکمی از پشت بام ساختمان وصل می شوند. و به وسیله آنها افراد ماهر در این زمینه می توانند به راحتی به قسمت های آسیب دیده نما دسترسی یابند و آنها را تعمیر کنند‌.

از نظر کارشناسان این راه مطمئن ترین راه برای تعمیر نمای ساختمان های بسیار مرتفع می باشد. چون احتمال سقوط افراد در آن بسیار کم می باشد. همین امر موجب شده است بسیاری از افراد این روش را برای تعمیر سنگ نما انتخاب کنند.

تعمیر با نصب داربست

با استفاده از داربست میتوان به بلند ترین نقاط نمای یک ساختمان نیز دسترسی پیدا کرد. به همین خاطر یکی دیگر از روش های تعمیر سنگ نمای ساختمان استفاده از داربست می باشد.

داربست ها معمولا هنگامی که نصب میشوند می توانند فضای زیادی را اشغال کنند‌. همچنین بهتر است بدانید احتمال سقوط افراد از داربست بسیار زیاد است.

وجود چنین مشکلاتی باعث شده است امروزه دیگر افراد برای تعمیر سنگ نمای ساختمان خود از چنین روشی استفاده نکنند‌. اما با این های حال هنوزم نصب داربست جز اصلی ترین روش هایی می باشد که از آن برای تعمیر سنگ نمای ساختمان استفاده میکنند‌.

تعمیر با دستگاه بالابر کلایمر

همه روش هایی که برای تعمیر سنگ نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند مزایا و معایب مختلفی دارند. این روش نیز مانند سایر روش ها مزایا و معایبی زیادی دارد که بهتر است با آنها آشنا شوید.

مزایای تعمیر با دستگاه بالابر کلایمر

● امنیت بالا: استفاده از دستگاه بالابر کلایمر برای دسترسی به ارتفاعات بسیار بلند همراه با امنیت بالایی است. چون سبد های این دستگاه بسیار محکم می باشند و احتمال سقوط افراد از آنها تقریبا صفر می باشد.

● مکان کم برای نصب: گاهی اوقات موقعیت یک ساختمان به گونه ای است که برای نصب داربست باید رضایت همسایه ها را به دست اورد‌. در چنین مواقعی به خاطر مشکلات زیادی که داربست ممکن است برای آنها به وجود آورد معمولا همسایه ها اجازه چنین کاری را نمی‌دهند. برای تعمیر سنگ نمای این ساختمان ها از دستگاه بالابر کلایمر استفاده می کنند. چون این دستگاه برای نصب نیاز به فضای زیادی ندارد.

● تعمیر بهتر: سبد های بسیار بزرگ این دستگاه باعث می شوند وقتی افراد در آنها قرار می گیرند به هیچ وجه احساس ناامنی نکنند و تمرکز بالایی داشته باشند. تمرکز بالای افرادی که کار تعمیر سنگ نما را انجام میدهند باعث می شود نما به بهترین نحو ممکن تعمیر شود. همین امر باعث شده است انتخاب بسیاری از افراد برای تعمیر نمای ساختمان خود استفاده از این دستگاه باشد.

معایب تعمیر با دستگاه بالابر کلایمر

● اجاره بسیار زیاد: خرید چنین دستگاه هایی نیاز به سرمایه ی بسیار زیادی دارد. به همین خاطر بسیاری از افراد برای کار کردن با آنها از روش اجاره استفاده می کنند‌. اما با این حال اجاره ماهیانه آنها نیز بسیار زیاد می باشد و خیلی از افراد حتی توان پرداخت آن را نیز ندارند.

● هزینه نصب بالا: علاوه بر هزینه اجاره این دستگاه یک هزینه اضافی نیز دارد که برای نصب آن می باشد. این هزینه نیز بسیار زیاد می باشد.

● سرعت کار پایین: همانگونه که در بالا نیز اشاره کردیم اندازه سبد های این دستگاه بزرگ می باشد و برای جابجایی در هنگام تعمیر نما نیاز است وقت زیادی صرف کند. به همین خاطر سرعت کار پایینی دارد.

تعمیر با پیچ و رولپلاک نما

یکی از بهترین روش هایی که کاربرد بسیار زیادی در تعمیر انواع سنگ نمای ساختمان دارد پیچ رولپلاک سنگ نما می باشد‌. با استفاده از این روش می‌توان نمای یک ساختمان را برای مدت زمان زیادی تعمیر کرد.

چون در روش پیچ و رولپلاک تمام سنگ های نمای یک ساختمان به وسیله پیچ و رولپلاک به سطح زیرین خود چسبیده می شوند و حتی هنگام زلزله های بسیار شدید نیز آسیب نمی بینند.

همچنین بهتر است بدانید همه افرادی که کار پیچ و رولپلاک سنگ نما را انجام می دهند ابتدا تمام سنگ های آسیب دیده را تعویض می کنند سپس شروع به کار می کنند.

چون اگر اینگونه عمل نکنند هنگام سوراخ کردن سنگ های سالم سنگ های آسیب دیده ریزش می کنند. بنابراین می‌توان گفت پیچ و رولپلاک سنگ نما بهترین و موثرترین ترین روش تعمیر نما می باشد.

تعمیر نمای آجری

همیشه هنگامی که زمان زیادی از ساخت نما های آجری می‌گذرد. اینگونه از نماها آسیب می‌بینند برای مثال: آجر های آنها آسیب می‌بیند و ملات بین آجر ها نیز از بین می رود هنگامی که آجر های یک نما آسیب ببینند و ملات بین آنها از بین برود آب به تمام لایه های نما نفوذ می‌کند و به مرور زمان کل نما را پوسیده می کند.

بنابراین این گونه از نما ها هنگامی که دچار آسیب دیدگی می شوند باید خیلی سریع تعمیر شوند. تعمیر نماهای آجری باید با دقت و توجه زیادی انجام شود. چون اگر چنین نماهایی به خوبی تعمیر نشوند طول عمر بالایی نخواهند داشت.

تعمیر نمای کامپوزیتی

با مرور زمان دیگر استفاده از مصالح ساختمانی قدیمی منسوخ شده است و مصالح ساختمانی جدید جایگذین آن شده است. یکی از پرکاربرد ترین مصالح ساختمانی که امروزه برای نمای ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد کامپوزیت است.

نماهای ساختمانی تقریبا دارای جنس آلومینیومی هستند و برای ساختمان هایی با ارتفاع زیاد مناسب می باشند‌. این گونه از نما ها چون دارای ارتفاع بالایی هستند اگر آسیب ببینند برای تعمیر آنها حتما باید از راپل استفاده شود‌.

تعمیر کاری که این کار را انجام می دهد باید حتما آموزش تعمیر نماهای کامپوزیتی را بلد باشد چون این نوع از نما تقریبا مدرن می باشد و هرکسی تعمیر آن را بلد نیست.

تعمیر نمای شیشه ای

نما های شیشه ای را میتوان جز زیباترین نما های ساختمان دانست‌. اما یکی از مهم ترین معایب چنین نماهایی این است که خیلی زیاد به تعمیرات نیاز پیدا میکنند.

تعمیر نماهای شیشه ای همیشه برای صاحبان چنین ساختمان هایی اهمیت زیادی دارد. چون اگر این گونه از نما حتی قسمت کوچکی از آنها دچار مشکل شود ظاهر کل نما خراب می شود.

معمولا افرادی که کار تعمیر نماهای شیشه را انجام میدهند بسیار ماهر می باشند و بیشتر در شرکت های معتبر مشغول به کار می باشند. به همین خاطر اگر شما نیز قصد تعمیر نماهای شیشه ای ساختمان خود را دارید بهتر است به یک شرکت معتبر مراجعه کنید تا ماهر ترین افراد را دراین زمینه به شما معرفی کنند.

تعمیر نمای سیمانی

نما های سیمانی با مرور زمان جرم زیادی به خود جذب می‌کنند وجود همین جرم ها در دراز مدت باعث می شود چنین نماهایی آسیب ببینند و به تعمیرات نیاز پیدا کنند‌. تعمیر نماهای سیمانی کار سختی نیست اما در صورت آسیب دیدگی نما یک کار ضروری به حساب می آید. چون اگر کوچکترین آسیبی حتی یه ترک خوردگی کوچک در این نما ها به وجود آید کل نما در طول مدت زمان کمی خراب می شود و نیاز است از نو سیمان شود.

بستن درز و انقطاع دو ساختمان

اگر نمای ساختمان شما به گونه ای است که بین دو ساختمان آن درز وجود دارد باید حتما درز و انقطاع آن پوشانده شود. چون در صورتیکه این درز ها به خوبی بسته نشوند به هیچ وجه نمی توانید نمایی زیبا داشته باشید. انجام چنین کارهایی بهتر است به افراد ماهر سپرده شود. چون اگر فردی که این کار را انجام می دهد ماهر نباشد بعد از چند سال نما ترک برمیدارد و از بین می‌رود.

هزینه تعمیر نمای ساختمان چقدر است؟

هزینه تعمیر نمای ساختمان ها بستگی به نوع نما و اندازه آنها دارد‌. به همین خاطر نمیتوان برای آن قیمت واحدی بیان کرد. اگر به دنبال برآورد هزینه تعمیر نمای ساختمان خود هستید بهتر است اول به یک شرکت معتبر مراجعه کنید. تا کارشناسان آن باتوجه به نوع و اندازه نمای ساختمان شما هزینه مورد نیاز را به شما اطلاع دهند. اما در مجموع تعمیر نمای ساختمان هزینه زیادی ندارد و نصبت به تعویض نما بسیار به صرفه می باشد.

رسانه ما

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 44
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 16
  • بازدید امروز : 10
  • باردید دیروز : 23
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 33
  • بازدید ماه : 33
  • بازدید سال : 439
  • بازدید کلی : 1,106